top of page

Project Frituurvet

Green Oil Recycling werkt samen met scholieren tussen de 13 en 17 jaar om landelijk in elke buurt een inzamelpunt voor frituurvet te creëren. Wij bieden jonge scholieren de kans om duurzaam bezig te zijn en daarnaast een leuk zakcentje te verdienen. Wij betalen de scholieren voor elke kilo frituurvet die zij inzamelen en voorzien de scholier natuurlijk van alle benodigdheden, bijvoorbeeld een kliko. Wij vinden het belangrijk dat de scholier bewust is waar ze aan deelnemen. Daarom voorzien wij de scholieren van trainingen en bieden ze informatie over hoe zij individueel een positieve invloed hebben op het milieu en de duurzaamheid in hun woonomgeving.  

Naast dat we samen ontzettend goed bezig zijn, willen wij toch nog wat extra's doen voor de samenleving. Bij elke volle kliko doneert Project Frituurvet 10% van het bedrag aan het goede doel. Dit gaat natuurlijk niet ten koste van de vergoeding van de scholier, nee, dit bedrag doen wij bovenop de prijs die wij voor de volle kliko betalen! Het leuke is dat wij de scholier zelf de mogelijkheid geven om het goede doel te kiezen.

 

Ben jij een scholier en wil je graag wat bijverdienen en tegelijkertijd goed bezig zijn voor het milieu? Of bent u een eindgebruiker en wilt u graag van uw frituurvet af? Dan komen wij graag in contact!

Scholieren kunnen zich aanmelden via www.projectfrituurvet.nl.

Zoekt u een inzamelpunt voor uw gebruikt frituurvet? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

bottom of page