top of page

Frituurvet Inzamelen

Ophalen van gebruikte frituurvetten en -oliën

Green Oil Recycling is gespecialiseerd in het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën bij horecagelegenheden. Wij zamelen oude frituurvetten en oliën in conform de geldende wetgevingen.

Wij verzamelen, transporteren en recyclen alle plantaardige reststromen van olie & vetten, legen vetputten en halen frituurvet op voor restaurants, hotels, bedrijfs-, school- en sportkantines, instellingskeukens, snackbars en alle andere bedrijven en organisaties met een professionele keuken.

Green Oil Recycling is geen tussenhandelaar, maar beheersen de keten van transport, verwerking en het aanleveren van grondstoffen voor de biobrandstof. Hierdoor kan Green Oil Recycling met jaartarieven werken en u een garantie geven op een marktconforme prijs.

Landelijke inzamelpunten

Green Oil Recycling werkt samen met sportverenigingen, gemeentes, supermarkten, kerken, moskeeën en bouwmarkten om inzamelpunten te creëren waar leden, klanten en buurtgenoten flessen gebruikt frituurvet kunnen inleveren . Hiermee is een deelnemende organisatie niet alleen duurzaam bezig, maar het levert ook extra inkomsten op. Uiteraard plaatsen wij de containers kosteloos en komen wij ze op afspraak legen. Voor elke volle kliko flessen gebruikt frituurvet doneren wij 10% van de waarde uit eigen zak aan een goed doel naar keuze!

Onze prioriteit is dat u tevreden bent met de samenwerking en zoveel mogelijk frituurvet kan inzamelen. Daarom ondersteunt Green Oil Recycling u continue tijdens onze samenwerking door het aanleveren van bijvoorbeeld: persberichten, flyers, social media content, tips & tricks en anderen middelen waardoor uw leden, klanten en buurtgenoten enthousiast worden gemaakt om gebruikt frituurvet bij uw organisatie in te leveren.

Betrouwbaar

Green Oil Recycling is een service gerichte organisatie, die eerlijk en betrouwbaar is en waar persoonlijke service prioriteit is.

 

Korte lijnen

Door onze platte organisatiestructuur zijn wij als geen ander in staat om de lijnen richting onze klanten kort te houden.

 

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

 

Emballage

Voor iedere klant hebben wij een passende oplossing om de gebruikte frituurvetten en oliën op te halen. Green Oil Recycling werkt met vaten en IBC’s in verschillende maten, variërend van 50 kg tot en met 1000 kg. Daarnaast beschikken wij ook over roestvrij stalen containers voor het heet afstorten van grote volumes olie of vet. Deze roestvrijstalen containers voldoen aan alle eisen die de Voedsel en Waren Autoriteit stelt op het gebied van veiligheid en hygiëne. De emballage wordt kosteloos ter beschikking gesteld. Voor speciale wensen kunnen wij oplossingen op maat aanbieden.

Voor Green Oil Recycling kiezen betekent een keuze voor een betrouwbare organisatie. Wij doen er alles aan om u goed van dienst te zijn en u volledig te ontzorgen. Onze medewerkers en chauffeurs zijn professionals die behalve oog hebben voor hun werkzaamheden, ook betrokken zijn met u als klant. 

Green Oil Recycling stelt u volgende emballage ter beschikking voor het opslaan en ophalen van uw gebruikt frituurvet:
vat50.png
50 kg
vat180.png
100 kg
vat120.png
120 kg
ibc1000.png
IBC 600/1000L
Untitled design.png
IBC RVS 1000L
vat100.png
180 kg
WhatsApp Image 2022-12-05 at 15.13.29-PhotoRoom.png
100 kg
Ontwerp zonder titel (6).png
Flessen/cans
bottom of page